U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Nagelverzorging is belangrijk omdat nagels de zenuweinden in uw vingertoppen beschermen.

Nagels zorgen er tevens voor dat u uw gevoelige huid minder snel stoot.

Hoewel nagels groeien, leven ze niet.

Ze bestaan uit dood materiaal.

Nagels doen er ongeveer 9 maanden over om uit te groeien.

Als het warm is, groeien ze sneller.

Als er scheurtjes in de nagelriem ontstaan, kunnen er infecties optreden daarom adviseer ik altijd om de nagelriemen niet te vaak terug te duwen. Deze beschermen namelijk uw nagels.

Masseer regelmatig uw nagelriemen  met een daarvoor bestemde olie om uw nagelriemen te verzorgen zodat uw nagels beter groeien.

Naast het verzorgen van uw nagels is het ook ook raadzaam uw handen regelmatig te voorzien van een handcreme om uw huid fijn soepel te houden en om snelle veroudering tegen te gaan. 

Dames die vaak met hun handen in het water zitten of handen die veel worden bloot gesteld aan verschillende weersomstandigheden of werkzaamheden hebben extra zorg nodig.

 

 

 

 

* Gebruik een speciale nagellakremover voor kunstnagels. Door het gebruik van nagellakremover met aceton zullen uw kunstnagels loslaten en aangetast raken.

* Kunstnagels zijn niet bestand tegen: oplosmiddelen zoals aceton, benzine, terpentine en agressieve schoonmaakmiddelen zoals Cillit Bang of Antikal.  De nagels zijn weliswaar bestand tegen bleekwater, ammoniak en spiritus maar  toch adviseer ik u bij gebruik van dit soort producten handschoenen te dragen.

* Ontzie uw nagels. Probeer niet te veel met de toppen van uw vingers te werken, maar met de zijkanten van uw duim en wijsvinger. Trek ook niet met uw kunstnagels een blikje open. Gebruik uw kunstnagels niet als gereedschap.

* Als u de nagels veel stoot dan is dit een teken dat uw nagels te lang zijn. Laat ze bij voorkeur dan iets korter vijlen.

* Knip kunstnagels nooit! Ze zullen gaan barsten.

* Peuter of trek de kunstnagels nooit van uw nagels af, dit kan serieuze schade aan uw natuurlijke nagel veroorzaken.

 

 

 

Nagelriemolie met amandelgeur is in mijn salon verkrijgbaar voor € 1,75 per flesje.